Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ποια είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η Ομάδα Έψιλον!!

Η ομάδα Έψιλον είναι μια μυστική οργάνωση που κανείς δεν γνωρίζει από ποιους αποτελείται, τι σκοπούς εξυπηρετεί και ποια είναι η δράση της μέχρι τώρα. Είναι έτσι τα πράγματα; Διαβάστε πρώτα ένα άρθρο για το ποιά είναι η Ομάδα Έψιλον και αμέσως μετα τις δραστηριότητες ενός μέλους της, του Αριστοτέλη Κακογεωργίου


Οι Έψιλον και τα «Άτομα Άλφα»...
Μεγέθυνση
των Γιώργου Πάλμου και Μύριαμ Νικολαΐδου-Ντενίση
Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί η «επίσημη» παρουσίαση μιας ομάδας ξεχωριστής, που εδώ και χρόνια αποτελεί αντικείμενο συζήτησης και ενασχόλησης πάρα πολλών, εντός και εκτός Ελλάδος: της Ομάδας Ε.
Σήμερα, μαζί με τον συνεργάτη της «Ε.Ω.», τον ερευνητή Γιώργο Πάλμο, η Ομάδα Ε μας εισάγει σε έναν άλλο κόσμο, άγνωστο σε πολλούς. Έναν κόσμο που αποτελείται από ανθρώπους με ξεχωριστές ικανότητες, ως αποτέλεσμα της εξελικτικής αλλαγής, κάτι σαν «μεταλλαγμένους», έναν κόσμο τεχνολογίας και υπερτεχνολογίας, αλλά και έναν κόσμο μεταφυσικό.
Και αν οι Χ- Men, στο ομώνυμο έργο, αντιμετωπίστηκαν με επιφύλαξη και φόβο και γι’ αυτό το λόγο κρύβονταν, οι άνθρωποι της Ομάδας Ε δηλώνουν ότι πάντοτε ήταν εδώ, ανάμεσά μας, δίπλα μας, βοηθώντας την Ελλάδα. Και αν η Ομάδα Ε για κάποιους ήταν ένα αποκύημα της φαντασίας, η σημερινή παρουσίαση γνωρίζουμε ότι θα τους διαψεύσει.
Ποια είναι λοιπόν η Ομάδα Ε; Τι είναι και πώς έχει βοηθήσει την Ελλάδα και όλους εμάς ξεχωριστά;
Όποιος ανατρέξει στη Βικιπαίδεια θα δει ότι γράφει τα εξής: «Η Ομάδα Έψιλον είναι μια, ίσως φανταστική, μυστική οργάνωση που σύμφωνα με τους υποστηρικτές της ύπαρξής της αποτελείται από Έλληνες και ξένους φιλέλληνες επιστήμονες, ερευνητές, καθηγητές, επιχειρηματίες και πολιτικούς.
Καθότι δεν υπάρχει επίσημη παρουσία της ομάδας, η ύπαρξή της συνήθως αμφισβητείται. Ενίοτε η φιλολογία της Ομάδας Ε τοποθετείται στα πλαίσια ενός αστικού μύθου χωρίς κάποια βάση. Υποστηρίζεται ότι η ομάδα χρησιμοποιεί μυστική και ανώτερη τεχνολογία (αντιβαρύτητα, τηλεμεταφορά κλπ.) για την άμυνα της Ελλάδας και την κυριαρχία του ελληνικού πολιτισμού/διαφώτισης στον κόσμο.
Οι υποστηρικτές της διατείνονται ότι υπάρχει από την αρχαιότητα και ότι οι δημιουργοί της, οι σημερινοί αρχηγοί και όλοι οι Έλληνες και άλλες φυλές, προέρχονται από τον Σείριο ή τον Γαλαξία της Ανδρομέδας ή άλλα άστρα ή γαλαξίες, που ήρθαν στα αρχαία χρόνια και εξαπλώθηκαν σε όλη την γη διαδίδοντας τη γνώση τους στους λαούς του κόσμου. Σύμφωνα με ορισμένους, η Έψιλον διαθέτει μυστικές βάσεις στη Σελήνη, στην Ανταρκτική και αλλού και βοήθησε στην προστασία της Κύπρου από την Τουρκική εισβολή, το 1974.
Εκτός από την προστασία της Ελλάδας, η ομάδα Έψιλον λέγεται πως βρίσκεται σε διαμάχη με τους Εβραίους, οι οποίοι – λένε - υποκινούν τις μεγάλες δυνάμεις και ελέγχουν τις τράπεζες.
Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Κούρο, η φιλολογία των Έψιλον ξεκίνησε τη δεκαετία του '70. Το 1976 ο Ανέστης Κεραμιδάς έκανε σχετική δημοσίευση στο Μακεδονικό Μήνυμα, ενώ η Ομάδα Έψιλον αναφέρθηκε αρχικά από τον Ιωάννη Φουράκη. Αργότερα, ασχολήθηκαν με το ζήτημα της Έψιλον συγγραφείς και αρθρογράφοι, όπως οι: Ανέστης Κεραμιδάς, Κλεάνθης Γιαλλουράκης, Κώστας Διαμαντής και άλλοι.
Η ομάδα ονομάστηκε Έψιλον από τον ίδιο τον Ι. Φουράκη, αφού κανείς δεν γνωρίζει το πραγματικό της όνομα. Είναι τόσο μυστική που κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για αυτή, αν είναι οργάνωση, ομάδα, από ποιους αποτελείται, τι σκοπούς εξυπηρετεί και ποια είναι η δράση της μέχρι τώρα… Επίσης, ό,τι έχει γραφτεί και ειπωθεί μέχρι σήμερα για αυτή την ομάδα δεν μπορεί να στηριχθεί με αποδείξεις, με αποτέλεσμα κάθε είδους πληροφορία να είναι αμφισβητήσιμη».
Και να που έφτασε η στιγμή η «Ε.Ω.» και ο Γιώργος Πάλμος, να δώσουν ένα οριστικό τέλος σε όσα κυκλοφορούν εδώ και δεκαετίες – ως παραφιλολογία - για την συγκεκριμένη ομάδα, ξεκινώντας από την πραγματική ιστορία της ομάδας και τον «ορισμό» της. Πιο συγκεκριμένα, όπως μας ανέφερε ο Γιώργος Πάλμος: «Η Έψιλον παλαιότερα ονομαζόταν Ομάδα Απόλλωνος και πρώτος την «βάφτισε» ο δημοσιογράφος Αρίωνας Νασιάκος ή Νασάκης. Το πρώτο βιβλίο που γράφτηκε δε για εκείνη το έγραψε ο Ανέστης Κεραμιδάς με κάποια μικρή βοήθειά μου και το οποίο πούλησε 250.000 αντίτυπα».
Όσο για το τι ακριβώς είναι η Έψιλον; Μπορούν να δοθούν πολλές ερμηνείες, με κυριότερες τις εξής τρεις:
1. Η Ομάδα Ε είναι μια ομάδα υποστηρικτών του ελληνοκεντρικού πολιτισμού.
2. Η Ομάδα Ε είναι μια ομάδα εφευρετών, τεχνολόγων και ψιονικών (με ειδικές ψυχικές δυνάμεις) ελληνοκεντρικής αισθητικής.
3. Η Ομάδα Ε είναι μια ομάδα υπερτεχνολογίας και μεταφυσικής, που υπερασπίζεται την επιβίωση του ελληνικού πολιτισμικού μοντέλου.
Θέλετε περισσότερα; Ή καλύτερα αντέχετε περισσότερα; Η Έψιλον είναι μια παγκόσμια ομάδα, που έχει αντιπροσώπους σε 220 χώρες. Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται σε Γερμανία–Αυστρία (πρωτοστατούν σε αριθμό μελών), στην Αμερική, στην Ιαπωνία (42.000 άτομα), στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, στην Κίνα, στην Ινδία και φυσικά στην Ελλάδα (8.500), αλλά και στην Τουρκία (9.500). Ειδικά στην Τουρκία, οι άνθρωποι που ανήκουν στην ομάδα δρουν μυστικά, ακριβώς επειδή είναι υπεύθυνοι για πολλές δολιοφθορές, ενώ οι περισσότεροι είναι Κούρδοι, Ασσύριοι και Αρμένιοι.
Ανά τον κόσμο τώρα, η Έψιλον έχει 82 βάσεις και 14 αποθήκες, ενώ διαθέτει και εργαστήριο μοριακής βιολογίας στη Βραζιλία, εργαστήριο πυρηνικής τεχνολογίας στην Αργεντινή και βάση στην Ανταρκτική, στην περιοχή που ονομάζεται η Γη της βασιλίσσσης Μόντ. Επίσης, διατηρεί παράρτημα στο ακρωτήριο Πάλμερ της Ανταρκτικής.
Διαθέτει σχολές εκπαίδευσης σε διάφορες χώρες του κόσμου, ενώ το κεντρικό παράρτημα της Ελλάδας βρίσκεται στην οδό Μεσογείων 99, στον 1ο όροφο, πάνω από γνωστό στούντιο. Εκεί ακριβώς γίνονται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα οι συγκεντρώσεις των εφευρετών.
Θα κλείσουμε την σημερινή πρώτη γνωριμία με την Ομάδα Ε, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στα άτομα που διαθέτει η Έψιλον. Τα οποία διαθέτουν ξεχωριστές ικανότητες και δράση. Μάλιστα, τα αποκαλούμενα άτομα Α που συνεργάζονται με την Έψιλον είναι άτομα ιδιαίτερης ψυχοσύνθεσης και σωματικής διάπλασης. Αν δηλαδή ένας κοινός άνθρωπος διαθέτει μισό Βόλτ ηλεκτρικού ρεύματος στο σώμα του, τα άτομα Α μπορούν να φτάσουν να διαθέτουν μέχρι και 10.000!!! Βόλτ.
Σε μετρήσεις μάλιστα που έχουν γίνει σε μικροβόλτ, βρέθηκε ότι αν ένας μέσος άνθρωπος διαθέτει γύρω στα 28 μικροβόλτ στο σώμα του, ένας της ομάδας Α (γιατί έτσι ονομάζεται η ομάδα που έχει στους κόλπους της τέτοιους ανθρώπους και η οποία συνεργάζεται με την Ομάδα Ε και θα αναλύσουμε σε άλλη παρουσίαση) μπορεί να διαθέτει από 0 έως 7 μικροβόλτ, ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις – και για μικρό χρονικό διάστημα – μπορεί να φτάσει τα 400 με 800 μικροβόλτ.
Από "Ελεύθερη Ώρα"
Πηγή: http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4941.html

ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ Hermannslauf

Ένας άλλος θρύλος της Ομάδας “Ε” Ελλήνων, του Αριστοτέλη Κακογεωργίου και των αδελφοποιημένων Δήμων Ωραιοκάστρου και του Detmold.

Στις 28.04.2013 ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου καλεσμένος από τον Δήμαρχο της αδελφοποιημένης πόλεως Detmold με το Ωραιόκαστρο, έτρεξε τον δύσκολο Μαραθώνιο προς τιμή του Hermann (Hermannslauf)  με πλήρη αρχαιοελληνική πανοπλία γράφοντας  καινούργιες σελίδες για ένα ακόμα θρύλο. Ασφαλώς και δεν ήταν εύκολος άθλος καθότι η διαδρομή ήταν από τις πλέον δύσκολες και πραγματοποιήθηκε σε βουνά και χωματόδρομους. Όμως ήταν επιθυμία των  φίλων Γερμανών να προσπαθήσει να τρέξει αυτή την διαδρομή όπως έτρεξε πριν από 2503 χρόνια ο πρώτος Μαραθωνοδρόμος και Μαραθωνομάχος φέροντας στην Αθήνα το χαρμόσυνο μήνυμα της νίκης και αφήνοντας την τελευταία του πνοή. Σε αυτή την μοναδική θυσία που ταρακούνησε όλη την οικουμένη οφείλεται η σημερινή ύπαρξη του Μαραθωνίου. Αυτός ο ήρωας που πολέμησε και εν συνεχεία έτρεξε την απόσταση Μαραθώνα – Αθήνα έθεσε το θεμέλιο του Μαραθωνίου και αυτόν τον ήρωα οφείλουν όλοι οι  Μαραθωνοδρόμοι να τιμούν και να τον έχουν ως προστάτη των δρομέων.

Όπως περιγράφουν τα διάφορα δημοσιεύματα που θα διαβάσετε στη συνέχεια οι δεκάδες φίλοι που  παρακολουθούσαν τον Μαραθώνιο κατά την διαδρομή αποθέωσαν τον Αριστοτέλη και όπως γράφει η Lippische εφημερίδα τον σήκωναν στα χέρια. Μια μεγάλη ευκαιρία και δυνατότητα να βγουν προς τα έξω τα ιστορικά γνήσια μηνύματα του Ελληνισμού και του αθλητισμού. Αυτό πραγματοποιείται πολύ απλά και χωρίς κεφάλαια αρκεί να αφυπνιστούν οι “ηγέτες” του Ελληνικού Κράτους, να αγκαλιάσουν και να ενθαρρύνουν τους ενεργούς πολίτες και όσους είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στην χώρα, στους ανθρώπους και στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ηγεσία της πόλεως Detmold που με μεγάλη ευγένεια και γενναιοδωρία αγκάλιασε και φιλοξένησε τον Αριστοτέλη αλλά και τον Ελληνισμό. Ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Rainer Heller, τον Dieter Panknin, την ευγενέστατη Elke, την γραμματέα του Δημάρχου Petra Heinrich-Schröder, την πρόσχαρη και γεμάτη ζωή Ελληνίδα Τριανταφυλλιά, όλα τα ΜΜΕ που έφεραν στην δημοσιότητα τα γεγονότα και όλο τον φίλαθλο κόσμο που πράγματι σήκωσε τον Αριστοτέλη στα χέρια με αποτέλεσμα να διεκπεραιώσει αυτή την δύσκολη διαδρομή με την πλήρη πανοπλία ενθαρρυνόμενος από τις ενθαρρύνσεις και ζητωκραυγές των ανθρώπων που πλαισίωναν την διαδρομή.

Ich möchte mich im Name allen Griechen und insbesonderes im Name der Bürgermeisterschaft von Oreokastro für die Gastfreudschaft und für den Triumpf sehr herzlich bedanken. insbesonderes bedanke ich mich beim  Bürgermeister Herr  Rainer Heller,  Herrn Dieter Panknin, Frau Elke, Frau Petra Heinrich-Schröder und  meine Landsmännin Frau Triantafilia. Ich möchte den freundlichen Menschen, die mich  unterwegs  auf die Händen getragen haben ebenfalls mein herzlichen Dank. Sowie auch mein Bewünderung aus sprechen. Mein herzlichen Dank ebenfalls an  Die Sonalisten, die alles so schön geschildert haben.


Εφημερίδα: Lippische Landes Zeitung Nr. 99- της Δευτέρας, 29.Απριλίου 2013

Μετάφραση του άρθρου:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
του Hermannslauf
Ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου από το Ωραιόκαστρο με αρχαία παραδοσιακή πανοπλία στην Αφετηρία του  Hermannslauf
 Δημοσιογ. Torben Gocke
 Ο Αρ. Κακογεωργίου στέκεται στην Αφετηρία του 42ου  Hermannslauf με ιστορική πολεμική ενδυμασία μηνύοντας το ιστορικό γίγνεσθαι.

Detmold-Hoddesen. Τα νέφη αποχωρούν και σιγά σιγά ανοίγεται ο δρόμος για τον Ήλιο ο οποίος παίρνει τη θέση του στον Hermannslauf. Όμως μεταξύ όλων ιδιαίτερη λάμψη εκπέμπει ο συμμετέχων  Αριστοτοτέλης Κακογεωργίου. Η μεταλλική του πανοπλία αστράφτει όπως αντανακλούν επάνω οι ακτίνες του ήλιου. Σίγουρα δεν είχε ανάγκη ο 74 τετράχρονος από αυτόν τον τονισμό αφού η κλασική του ενδυμασία ούτως ή άλλως τον ανεβάζει ψηλά και τον ξεχωρίζει με ιδιαιτερότητα από το πλήθος των υπολοίπων. Όποτε ο Έλληνας λαμβάνει μέρος σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων το κάνει μόνο με κλασική αρχαιοελληνική πανοπλία από την οποία δεν λείπει η μεταλλική περικεφαλαία,μεταλλικός θώρακας, το δόρυ και η μεταλλική ασπίδα.

Για μένα έχεισημασία να υπενθυμίζω στους ανθρώπους την ιστορία. Έτσι είπε ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου σταθερά και ζωντανά. Η ιστορία για τον άνδρα από την πόλη Ωραιοκάστρου, την αδελφοποιημένη του Detmold είναι πολύτιμο κεφάλαιο καθότι συμβάλλει θετικά στην ζωή μας και ιδιαίτερα η Αρχαία Ελληνική Ιστορία που ανήκει σε όλο τον κόσμο. Έτσι με την ίδια αυθεντική στολή έτρεξε στον αυθεντικό πασίγνωστο Μαραθώνιο από τον Μαραθώνα στην Αθήνα όπως ακριβώς έτρεξε πριν από 2500 χρόνια ό πρώτος Μαραθωνοδρόμος και Μαραθωνομάχος πρόγονος των Ελλήνων. Σύμφωνα με τον μύθο ο πολεμιστής ανέλαβε μόνος του αυτή την αποστολή με σκοπό να φέρει στους Αθηναίους το χαρμόσυνο μήνυμα της Νίκης και αφού ανακοίνωσε το «ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ» έπεσε στο έδαφος αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Το ότι ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου θα μπορέσει να φθάσει στον τερματισμό που είναι στο Sparrenburg-Bielefeld δεν μπορεί να αμφιβάλει κανένας από τους επισκέπτες και συμμετέχοντες που βρίσκονται μαζί του στην Αφετηρία στο μνημείο του Hermann. Έτσι με αυτοπεποίθηση και με αυτή την ιδιαιτερότητα στέκεται ο Έλληνας μεταξύ όλων των συμμετεχόντων δρομέων. Εξάλλου αυτή την απόσταση των 42 χιλιομέτρων την έχει τρέξει πάνω από 500 φορές στην ζωή του. Μια ιδιαίτερη επίδοση στον εν λόγω αγώνα δεν ενδιαφέρει τον Αριστοτέλη Κακογεωργίου καθότι ο τρόπος που τρέχει διαφέρει από τον τρόπο που τρέχουν οι άλλοι συμμετέχοντες. Κατά κύριο λόγο το αρκετό βάρος της πανοπλίας που κουβαλάει αλλά και εκεί που στέκεται στην Αφετηρία δεν είναι από τους νεότερους.
Κατά την διάρκεια της διαδρομής και σε όλα τα σημεία ο Έλληνας αποτελούσε το επίκεντρο και κανένας δεν μπορούσε να μην ξεχωρίσει αυτή την αδιαφιλονίκητη μοναδική εμφάνιση.

Εδώ στον Hermannslauf  κάνει την πρώτη και μοναδική επίσκεψη παρότι στο παρελθόν έζησε αρκετά χρόνια στην Γερμανία και μάλιστα είχε επισκεφθεί στο παρελθόν και την πόλη του Detmold. Όπου ο Έλληνας κατά την διαδρομή έκανε την εμφάνισή του, έπρεπε οι γονείς να επεξηγούν στα παιδιά τους τι σχέση είχε ένας δρόμος μεγάλης απόστασης με έναν αρχαίο Έλληνα πολεμιστή. Η απάντηση ήταν ότι ο πολεμιστής θέλει να υπενθυμίσει την ιστορία στους συνανθρώπους.
 
 Εφημερίδα SPORT , Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μετάφραση του άρθρου:

Η ρώμη (ρωμαλέος)  εν πανοπλία
O Αριστοτέλης Kakogeorgiou (75) έχει τρέξει ήδη 508 μαραθώνιους
Από τον δημοσιογράφο Hans Peter

       Bielefeld (WB). Ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου έχει  διανύσει 21 435 χιλιόμετρα μόνο σε αγώνες μαραθωνίου. Ο 75χρονος έχει ήδη  διανύσει 508 φορές την απόσταση της κλασσικής διαδρομής η οποία ανέρχεται στα 42.195 μέτρα.

Σίγουρα δεν θα είναι υπερβολή  εάν σκεφτώ ότι με την επιμελή και σκληρή εργασία  που ακολουθεί σαν μια πλέον ρουτίνα για τον βετεράνο δρομέα συνυπολογίζοντας και τα χιλιόμετρα των προετοιμασιών του έχει ήδη τρέξει αρκετές φορές γύρω από όλο τον κόσμο. Χθες, η πορεία  οδήγησε σε ρωμαλέο Έλληνα για πρώτη φορά στον Hermannslauf.


Αντί την συνηθισμένη συνθετική αθλητική ενδυμασία, έφερε ο Κακογεωργίου την αυθεντική παραδοσιακή πανοπλία δηλώνοντας ότι με τον τρόπο αυτό ήθελε να υπενθυμίσει τον μύθο της διαδρομής από τον Μαραθώνα στην Αθήνα. Και μάλιστα πριν ακόμα  ενημερωθεί σχετικά με τον  Hermann τον Cherusker ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος έφθασε εδώ, επειδή σε τέσσερες εβδομάδες μεταξύ της πατρίδας του, το Ωραιόκαστρο-Θεσσαλονίκης και του Detmold επισφραγίζεται  η αδελφοποίηση των δύο πόλεων.    Συγχρόνως ο εξαίρετος φίλαθλος του αθλητισμού Δήμαρχος του Ντετμόλτ κύριος  Heller Rainer του έκανε τιμητική πρόσκληση για τον Hermannslauf. Για τον φιλοξενούμενο υπήρξε μια επιστροφή  καθότι έχει σπουδάσει στο Ντύσελτορφ και εργάστηκε στην Βεστφαλία ως Κοινωνικός Λειτουργός.



Εφημερίδα: LIPPISHE LANDES-ZEITUNG NR: 99 Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μετάφραση του άρθρου:
Έλληνας Μαραθωνοδρόμος με νέους τρόπους και σε νέους δρόμους
 
Detmold (FUS)   Καθώς τρέχουν οι 7.150  αθλητές και αθλήτριες απολαμβάνοντας τις πανέμορφες εικόνες από το άλμπουμ του καιρού και της φύσης από το ένα μνημείο στο επόμενο, ξεχωρίζει ένας οπλίτης με πορφυρά χρώματα μιας αρχαιοελληνικής πανοπλίας  ένας πραγματικός αρχαίος οπλίτης με το δόρυ με περικεφαλαία, ασπίδα και θώρακα. Πρόκειται για τον Αριστοτέλη Κακογεωργίου, ετών 75, κατάγεται από το Ωραιόκαστρο, μία μικρή πολιτεία πλησίον της Θεσσαλονίκης ο οποίος μας επιτρέπει να τον φωτογραφίσουμε και μας δηλώνει ότι διεκπεραίωσε 508 Μαραθωνίους και εδώ ήρθε κατόπιν προσκλήσεως  του Δημάρχου της πόλεως Detmold και είναι έτοιμος να τρέξεις τον Hermannslauf έτσι όπως είναι με αυτή την πανοπλία.
Αξιοσημείωτο να μαθαίνει κανείς από την Petra Heinrich-Schröder, αρμόδια για τις δημόσιες σχέσεις της πόλεως Detmold ότι γνώρισε τον Αριστοτέλη Κακογεωργίου τον προηγούμενο Νοέμβριο σε μία επίσκεψη στο Ωραιόκαστρο και μάλιστα όταν αυτός υποδέχτηκε εγκάρδια 3 βαδιστές με την ίδια στολή και τους μετέφερε μαζί με τον Δήμαρχο Reiner Heller δια μέσου της πόλεως στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου. Παράλληλα με αυτό έκλεισε το Ωραιόκαστρο με το Detmold αδελφοποίηση όπως δήλωσε η αρμόδια κυρία Schröder-Heirich. Αυτή την βραδιά δήλωσε ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου ότι θα έρθει να τρέξει με την ίδια στολή τον Hermannslauf. Το είπε και το πραγματοποίησε. Έτσι  ο Έλληνας Μαραθωνοδρόμος ξεκίνησε τον Hermannslauf μαζί με όλους τους άλλους για να φθάσει στον τερματισμό στο Sparrenburg  όπου καθοδόν χιλιάδες θαυμαστές τον  σήκωναν στα χέρια. 508 Μαραθωνίους εδώ και εκεί αλλά κάτι παρόμοιο, σίγουρα δεν έχει βιώσει ο Αριστοτέλης Κακογεωργίο σε κανένα άλλο μέρος. (φωτογραφία:Christian Weische )







Σχόλιο σχετικά με το δημοσίευμα της Ε.Ω. 1ης Μαρτίου 2013 -περί Ομάδας «Ε» Έψιλον-

Αγαπητά μέλη,
αγαπητές φίλες και φίλοι του Ελληνισμού,

σας γνωρίζουμε οτι κάνουμε το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα της Ελεύθερης Ώρας γύρω απο την Ομάδα «Ε» Έψιλον με σκοπό να προστατέψουμε την ιερή αποστολή της απο κάθε βεβήλωση και παραχάραξη ορισμένων εμπόρων των υψηλών αξιών και ιδεών του Ελληνισμού. Τονίζουμε για πολλαπλή φορά οτι κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει χρήση του κατοχυρωμένου τίτλου της μοναδικής υφιστάμενης Ομάδας «Ε» Έψιλον που ιδρύθηκε το 1962, είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, έχει σήμερα όπως γνωρίζετε όλοι έδρα στην Θεσσαλονίκη καταχωρημένη ως νομικό πρόσωπο στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και στην Ά Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης. Το γνωρίζετε οτι μπορεί όποιος θέλει να γίνει επίσημα μέλος αυτής της θρυλικής οργάνωσης η οποία έχει παράδοση και δραστηριότητες δεκαετιών και αφού πάρει την επίσημη ταυτότητα ως μέλος έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τον τίτλο εφόσον εξυπηρετούνται οι σκοποί και η αποστολή  βάσει του επίσημου καταστατικού της που εγκρίθηκε και νομιμοποιήθηκε απο τα δικαστήρια.

Σχόλιο σχετικά με το δημοσίευμα της Ε.Ω. 1ης Μαρτίου 2013
-περί Ομάδας «Ε» Έψιλον-

Δυστυχώς επανερχόμαστε για πολλαπλή φορά στο εν λόγω θέμα αφού φυτρώνουν ακόμη αμέτρητοι συγγραφείς με βιβλία που έχουν θέματα γύρω από την ομάδα «E».

Κανένας όμως από αυτούς δεν είναι ελληνοπρεπής αφού δεν έχει σχέση με την Oμάδα «Ε» Έψιλον και παρόλα αυτά καπηλεύεται τον τίτλο προς ίδιον όφελος.. Ποιος τους καθοδηγεί και ποιος τους έδωσε την εντολή να παριστάνουν τους Ελληναράδες;

Μήπως είναι πληρωμένα πιόνια των παγκόσμιων εξουσιαστών και της ξετσίπωτης γαλούχησης της θρησκευτικής δογματικής  πολιτικής; Όλα αυτά που αναφέρει ο φίλος Γεώργιος Πάλμος ανήκουν σε παραμύθια παιδικών φαντασιώσεων, για να μην τα χαρακτηρίσουμε κακοήθη, κακοπροαίρετα και λίαν επικίνδυνα αφού βεβηλώνουν πραγματείες παραπλανώντας το λαό σε καταστροφικούς ατραπούς βεβηλώνοντας κάθε ιερότητα που συνδέεται με την έννοια «Έλλην». Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούν ξένους τίτλους με σκοπό να ικανοποιήσουν προσωπικά οφέλη, χωρίς να συνειδητοποιούν την τεράστια εθνική βεβήλωση και χωρίς να έχουν επίγνωση ότι μετατρέπουν το διψασμένο σημερινό «Έλληνα» σε παθολογικά ηλίθιο κατασκεύασμα.

Τι έκαναν όλοι αυτοί οι φωστήρες για την Ελλάδα, για το λαό και για την αρχαιότητα; Που είναι τα έργα τους; Που είναι η υλοποίηση του αγώνα τους; Μήπως στις ηλίθιες φαντασιώσεις των βιβλίων που παράνομα εξέδωσαν και δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν, με σκοπό να πουλήσουν ένα νέο ναρκωτικό, όμοιο με κάθε φανατικού θρησκευτικού δόγματος  βυθίζοντας τον ήδη συγχισμένο  άνθρωπο σε  πιο βαθύ σκοτάδι.

Η Ομάδα «Ε» Έψιλον δεν κατοικεί στον Σείριο, ούτε στο φεγγάρι γιατί από εκεί δεν θα μπορεί να εκπληρώσει την υψηλή αποστολή της. Ούτε μπορεί να είναι απόκρυφη και μυστική αφήνοντας το λαό στα στόματα των άγριων ανδραπόδων των κατεστημένων.. Βρίσκεται μέσα στις κοινωνίες και είναι έτοιμη να αναμετρηθεί με τους έχοντας αφύσικο ψυχικό κόσμο «προοδευτικούς διεθνιστές». Η Ελλάδα σώθηκε πολλές φορές από τις πάτριες Ομάδες «Ε» Έψιλον. Ο Λεωνίδας με την Ομάδα «Ε» ΄Εψιλον των 300 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων δεν αναπαύτηκε στην αναμονή κάποιας βοήθειας από το Σείριο ή το φεγγάρι αλλά έδρασε με το μοναδικό και ανίκητο όπλο της ψυχής που διέθεταν τότε οι Έλληνες. Το ίδιο και ο Μιλτιάδης και ο Θεμιστοκλής και ο Αλέξανδρος σε όλες τις μάχες. Το μεγαλείο της Ελλάδας μπορεί να αναστηθεί με έναν ευσυνείδητο αγώνα που οι αγωνιστές θα στηρίζουν τα πόδια τους στο ιερό χώμα της μητέρας ΓΗΣ, θεάς Δήμητρας απ’ όπου θα αντλούν και τη δύναμη όπως ο μυθικός Ανταίος. Η σωτηρία της χώρας δε μπορεί να προέλθει από τους αποχαυνωμένους κρατικούς λειτουργούς οι οποίοι με απάθεια παρακολουθούν να βυθίζεται το ελληνικό έθνος κάθε μέρα και περισσότερο στο τέλμα της καταστροφής. Στα δικά μας χέρια βρίσκεται η αλήθεια, το καθήκον και η δύναμη που μπορεί να σταματήσει και να ανατρέψει όλα τα θλιβερά επερχόμενα γεγονότα. Στο γιγάντιο αυτό έμπρακτο αγώνα συνδεδεμένο με θυσίες και αυταπαρνήσεις ανήκει η τιμή. Ενώ στους παλιάτσους της πολιτικής και στους εμπόρους των ιδεών του Ελληνισμού ανήκει η καταισχύνη. Καθήκον λοιπόν είναι να διαφυλάξουμε στη δική μας δικαιοδοσία την τιμή, την σωτηρία και την αξιοπρέπεια του λαού μας, μαχόμενοι και όχι γονατίζοντας δουλικά όπως κάποιοι δογματικοί θρησκόληπτοι ή αναμένοντας κάποιους σωτήρες από το διάστημα όπως διακηρύττουν  οι γνωστοί  ψυχασθενείς προφήτες που δυστυχώς σφύζει  η Ελλάδα μας από τέτοια  ανθρωποειδή.

Η ομάδα “Ε” γνωρίζει ότι η διάβρωση και η οργάνωση των έμμισθων ανθελλήνων από τις Η.Π.Α., βρίσκουν ανοιχτές τις πόρτες χάριν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., τη Ν.Δ., το Κ.Κ.Ε. και τους αριστερούς του σαλονιού τους λεγόμενους «Προοδευτικούς διεθνιστές». Η ομάδα “Ε” αγωνίστηκε εναντίον εκείνου που ούρλιαζε στην 10ετία του 1970 ότι θα φέρει “ΑΛΛΑΓΗ” και κατόρθωσε να μετατρέψει την Ελλάδα, την αρχή του Παντός και Λίκνο του κόσμου, σε έναν κακό οίκο ανοχής. Κακό οίκο ανοχής αφού ο οίκος του Καραμανλισμού, του Παπανδρεϊσμού, και του Συρισμού δεν είχε καν κανόνες όπως έχει ένας καλά οργανωμένος οίκος ανοχής.

Για την Ομάδα «Ε»

Αριστοτέλης Κακογεωργίου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «Ε» ΕΨΙΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΑ «ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ




Προς                                                                                                  03.03.2013
TV MEGA
sk@megaTV.com / 6903644-6
ΘΕΜΑ: Χρυσή Αυγή  «Κατηχητικά» και μητροπολίτης Σισανίου – Σιατίστης Παύλος

Αγαπητοί φίλοι του MEGA,

Την Κυριακή 03.03.2013 παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη με τον σεβασμιότατο Παύλο Σισανίου και Σιατίστης σχετικά με το θέμα των «Κατηχητικών» της Χρυσής Αυγής.

Διερωτηθήκαμε που και ποιο είναι το σπουδαίο σημείο επικινδυνότητας και πώς ο σεβασμιότατος κατακρίνει μία τέτοια κίνηση, τη στιγμή κατά την οποία η Εκκλησία έχει γεμίσει με κατηχητικά όλο τον κόσμο. Πολλοί από τα μέλη της ομάδας «E» μεγάλωσαν στα σεμινάρια της εκκλησίας και υπήρξαν ομαδάρχες ή κυκλάμινα (Αυτές ήταν και είναι οι ονομασίες των υπεύθυνων στα εκκλησιαστικά κατηχητικά).

Ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στη συγκέντρωση παιδιών του Χίτλερ, ο οποίος τα γαλουχούσε ναζιστικά = εθνικιστικά, που όπως ισχυρίστηκε τα φανάτιζε και τα ετοίμαζε για την καταστροφή του κόσμου.

Ανέφερε ακόμα ότι ο Αξιωματούχος του Χίτλερ κατηχούσε τα παιδιά έτσι ώστε να αποκτήσουν χαρακτήρα χωρίς έλεος και συμπάθεια προς τον εχθρό. Εάν ήταν έτσι δεν το επικροτούμε και είναι πολύ λυπηρό. Όμως δεν υπήρξαμε αυτόπτες μάρτυρες και οι μονόπλευρες κατηγορίες είναι πάντα αμφίβολες. Ανέφερε ακόμα ότι ο Αβακούμ περιγράφει τη Χρυσή Αυγή με τα χειρότερα χρώματα. Εμείς δεν διαβάσαμε τα κείμενα του Αβακούμ. Ποιος όμως ήταν ο Αβακούμ; Δεν ήταν κάποιος που αγωνιζόταν για την επικράτηση της ορθοδοξίας; Γι’ αυτόν κάθε αντίθετος δεν ήταν εχθρός με το χαρακτηριστικό του αντίχριστου ή του άπιστου;

Ο σεβασμιότατος στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι η Χρυσή Αυγή εισάγει τα παιδιά στην παγανιστική και ειδωλολατρική πίστη, που η πίστη αυτή δεν έχει καμία σχέση με την πίστη του χριστιανισμού. Σωστό είναι, οι δύο αυτές θεωρίες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες και ουδέποτε μπορούν να συναντηθούν. Ο χριστιανισμός είναι εβραϊκή αίρεση με τον έναν και μοναδικό θεό της Αγίας Γραφής τον Ιεχωβά (Γιαχβέ) ενώ οι χριστιανοί όπως οι μωαμεθανοί και οι Εβραίοι είναι απόγονοι των Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ. Γι’ αυτό και στις εκκλησίες δοξολογούνται και υμνούνται οι προπάτορες των Εβραίων ως προπάτορες των Ελλήνων.
«Των ενδόξων προπατόρων ημών
Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ»

Οι παγανιστές (= Αγρότες) και ειδωλολάτρες είναι οι απόγονοι του Έλληνα και της Ορσηίδας, παιδιά του Δευκαλίωνα και της Πύρας.
«Εκ Πύρας και Δευκαλίωνι εγένοντο παίδες τρείς
Έλλην, Αμφυκτίων και Πρωτογένεια,
Έλλην δε πρωτότοκος υιός γόνος Διον ήν»

Οι παγανιστές ή ειδωλολάτρες (υβριστικός χαρακτηρισμός των S.S. της Εκκλησίας) είναι παιδιά του θεού πατέρα Δία, του πατέρα των θεών και ανθρώπων. Οι χριστιανοί, Μωαμεθανοί και Εβραίοι είναι παιδιά του Ιεχωβά (Γιαχβέ) ο οποίος παρουσιάστηκε εκ βάτου καιόμενης στον Μωϋσή και του είπε:

      «Εγώ είμαι ο θεός του Ισραήλ»

Αυτός ο θεός δεν είχε καν τη νοημοσύνη να πει ότι είναι θεός όλων των ανθρώπων. Τι θα μπορούσαν να περιμένουν λοιπόν από αυτόν τον θεό οι Έλληνες με το υβριστικό προσωνύμιο από την εκκλησία “Παγανιστές και ειδωλολάτρες”;

Αυτό που δε φαντάστηκαν και δεν μπορεί ανθρώπινος νους να το συλάβει περιγράφεται στο κεφάλαιο 9 του ζαχαρία εδάφιο 16-17-18 της Αγίας γραφής

«Εγώ Κύριος ο Θεός, θα χρησιμοποιήσω
τους  άνδρες  του  Ιούδα,  σαν  τόξο   μου,
τους  άνδρες  του  Εφραίμ  για  βέλη  και
τους   άνδρες     της  Σιών   σαν   ΞΙΦΟΣ,
που    εγώ,   Κύριος   ο   Θεός   σας,   σαν
ΉΡΩΑΣ   το    υψώνω    εναντίον       των
ΕΛΛΗΝΩΝ.… Τα λιθάρια της
σφενδόνας μου,  θα χτυπήσουν
τους  ΈΛΛΗΝΕΣ,  θα τους ρίξουν
στη  γη  και  αυτά  τα  λιθάρια θα
κοκκινίσουν από   το   αίμα   τους
όπως  τα   ραντιστήρια   κι   όπως
τα  κέρατα   του    θυσιαστηρίου.».

Και προχωρεί δυστυχώς ο σημερινός θεός των Ελλήνων Γιαχβέ προς την Κρήτη. κεφάλαιο 25 του Ιεζεκιήλ εδάφιο 16-18

«….Εγώ, ο Κύριος ο Θεός,   θα    εκδηλώσω
την δύναμή μου εναντίον των     Φιλισταίων
(Φιλισταίοι είναι Έλληνες  Κρήτες)  και  θα
εξολοθρεύσω τους ΚΡΗΤΕΣ, θα
εξαφανίσω  το   υπόλοιπο   του   παραλιακού
αυτού λαού,  θα  τους εκδικηθώ με αυστηρές
τιμωρίες   και    τότε   θα   μάθουν   ότι,   εγώ
είμαι  ο  Κύριος  ο  Θεός».

Και αυτός ο ίδιος ο θεός σεβασμιώτατε  λέει στο κεφ.48 εδάφιο 10 του Ιερεμία

«Καταραμένος είναι εκείνος που θ’ αποφύγει
να βάψει το ξίφος του με αίμα».

Εάν σεβασμιότατε αυτός είναι ο αληθινός θεός που έστειλε τον μονογενή υιό του να μας σώσει από το μήλο που έφαγε η Εύα και κάθισε στο λαιμό της οφείλει ο ελληνικός λαός να σας τον χαρίσει. Ο Δούρειος ίππος που μας φέρατε μας κατάντησε δούλους και παλιάτσους.

Και προχωρούμε στα λόγια του σεβασμιότατου σχετικά με τη γνώμη του για τους γονείς οπού λέει ότι – οι γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους στα κατηχητικά της Χρυσής Αυγής είναι μπερδεμένοι και κινδυνεύουν να διαστρεβλώσουν το χαρακτήρα μέσω της παγανιστικής γαλούχησης. Είναι έγκλημα να δηλητηριάζουν την αθώα ψυχούλα αυτού του αθώου πλάσματος. Δυστυχώς πολλοί δυσκολεύονται να κατανοήσουν την επικινδυνότητα της Χρυσής Αυγής. Αισθάνομαι θλίψη για το σκοτάδι που βρίσκονται και στο οποίον οδηγούν τα παιδιά-.

Πολύ σωστά σεβασμιότατε εάν είναι έτσι όπως θέλετε να τα παρουσιάζετε. Αλλά εάν τα δεχτούμε με κάθε επιφύλαξη, τότε τι θα λέγατε στην κατακρεούργηση του ψυχικού κόσμου των αθώων παιδιών και μάλιστα πριν ακόμα να μπορούν να εκφράσουν ούτε μία λέξη; Με ποιο δικαίωμα συνωμοτείτε εκκλησία-Κράτος-Γονείς  επιβάλλοντας στο νήπιο το προπατορικό αμάρτημά; Ποιοι είσαστε εσείς οι τρεις παράγοντες που χαρακτηρίζετε αμαρτωλό ένα αθώο πλάσμα που στη συνέχεια το βιάζετε με τον νηπιοβαπτισμό με αποτέλεσμα να χάσει ότι ελληνικό είχε και να καταστεί σπέρμα του Αβραάμ; Κάνω μνεία στο Κεφάλαιο 3 εδάφιο 27 Κατά Γαλάτες επιστολή του αποστόλου Παύλου.

«Είστε δε τέκνα χριστού αφού βαφτιστήκατε»

Κεφάλαιο 3 εδάφιο 29 προς Γαλάτες
«Ει τέκνα Χριστού εστέ, τότε σπέρμα
Αβραάμ εστέ και κληρονόμοι της ζωής
όπως υποσχέθηκε ο θεός»

Κεφάλαιο 3 εδάφιο 29 προς γαλάτες
«Οι επαγγελίες δόθηκαν ως διαθήκη
από το θεό Γιαχβά στον Αβραάμ
και στον απόγονό του. Αυτός
ο απόγονος είναι ο Χριστός.»

Κεφάλαιο 3 εδάφιο 16 προς Γαλάτες
«Ίσχυσε όμως ωσότου να έρθει ο
απόγονος του Αβραάμ για τον
οποίο μιλούσε η υπόσχεση
του θεού Γιαχβέ»

Το παιδί σαν σφουγγάρι που είναι όπως είπε ο μητροπολίτης απορροφά αυτά που εσείς του σερβίρετε με αποτέλεσμα να θαυμάζει ένα άνανδρο Δαβίδ που σκοτώνει με τη σφεντόνα τον ήρωα Έλληνα Γολιάθ, ο οποίος μάλιστα με δόλο σκότωσε τον Ουρία για να πάρει την γυναίκα του και ο οποίος πήρε με δόλο τον θρόνο του Σαούλ και ξεκίνησε με τον Σαμουήλ το έργο του Σιωνισμού μεταφέροντας μάλιστα την έδρα του στο όρος Σιών.  Κάνατε σεβασμιότατε εσείς ποτέ καμιά προσευχή ή δέηση στους ήρωες ειδωλολάτρες Έλληνες των Θερμοπύλων ή για τους ήρωες ειδωλολάτρες της μάχης του Μαραθώνα ή της μάχης της Σαλαμίνας ή για τον πεταμένο για εσάς θεό Αλέξανδρο ο οποίος αναγορεύτηκε θεός (631) εξακόσια τριάντα ένα χρόνια πριν αναγορευθεί ο χριστός θεός το 326 μ.Χ στη σύνοδο της Νίκαιας στη Μ.Ασία υπό την προεδρία του Μ.Κωνσταντίνου τον οποίο τιμάτε ως «Άγιο» και «Μέγα» ενώ είναι φονιάς και σφαγέας του Ελληνισμού μετατρέποντας μάλιστα το ιερό επίθετο «Έλλην» (ΈΛ = Φως και ΛΙΝ= Λαός) σε Ρωμιό – Γραικό-Χριστιανό ορθόδοξο και σπέρμα του Αβραάμ.

Λέει ακόμα  ο μητροπολίτης ότι τα Ηνωμένα Έθνη και η Ελλάδα επικύρωσαν τα δικαιώματα του παιδιού, που είναι ο σεβασμός προς την ελευθερία και η απαγόρευση επιβολής κάποιας γαλούχησης. Τότε με ποιο δικαίωμα εσείς συνεχίζετε να βαφτίζετε τα παιδιά εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία τους; Είστε παραβάτες αυτής της συμφωνίας τόσο εσείς όσο και τα Ηνωμένα Έθνη.

Ακολουθεί ο Ιωάννης Χρυσόστομος
Σίγουρα όπως πάντα θα πει η εκκλησία ότι αυτά έχουν διαφορετική σημασία. Ότι και εάν έχουν ένα αληθές συμπέρασμα βγαίνει σχετικά με την κατάκτηση των ανθρώπων τόσο από τον Χριστιανισμό όσο και από τον Μωαμεθανισμό, ότι δηλαδή πρόκειται για ένα πρόγραμμα καταδυνάστευσης των λαών και όχι περί ιερών και θείων ρήσεων και αποστολών σωτηρίας.

Στο Κεφάλαιο 24 εδάφιο 44 λέει ο ίδιος ο Χριστός
«Ότι δηλαδή πρέπει να εκπληρωθούν
όλα όσα είναι γραμμένα στο νόμο του Μωϋσή,
στους προφήτες και στους ψαλμούς».

Κεφάλαιο 3 εδάφιο 18 κατά Ιωάννη
«Όποιος πιστεύει στον Ιησού
δεν έχει να φοβηθεί τη θεϊκή κρίση.
Αυτός όμως που δεν πιστεύει
έχει κιόλας καταδικαστεί επειδή δεν πίστεψε
στον μονογενή υιό του Γιαχβέ»

        Οφείλουμε να αναφέρουμε κι ένα κεφάλαιο από το κατά Ιουδαίων λόγος Δ. σελίδα 195 του «Μέγα» Χρυσοστόμου προστάτη της Παιδείας ή  καλλίτερα της «τυφλομάρας»:
«Και αν ακόμη φονεύσει κάποιος
κατά το θέλημα του θεού, ο φόνος αυτός
είναι από κάθε φιλανθρωπία καλύτερος
εάν κάποιος δείξει από λύπη ευσπλαχνία
παρά το θέλημα του θεού θα μπορούσε
η φειδώ αυτή να αποβεί πιο μαύρη
από οποιοδήποτε φόνο.»

Πώς μπορεί η εκκλησία να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή όταν η ίδια δηλητηριάζει τα παιδιά από βρέφη ακόμη και συνεχίζει να τα γαλουχεί με φασιστικά και ανθελληνικά εγκληματικά πρότυπα όπως το πρότυπο του προστάτη της Παιδείας Ιωάννη Χρυσόστομο και όσους άλλους αναφέραμε πιο πάνω;

Είναι χιλιάδες τα τεκμήρια που βεβαιώνουν την αθεϊστική υπόσταση της «Αγίας Γραφής» ή  καλλίτερα αυτά που βεβαιώνουν το ασυμβίβαστο της αγαθής θεϊκής υπόστασης όπως θέλει να την παρουσιάζει η Εκκλησία, ενώ η παρουσία που κάνει έρχεται σε αντίθεση με τα κείμενα των ιερών της βιβλίων που σημαίνει ότι μας εξαπατάει εσκεμμένα και δόλια. Τι χειρότερο όμως είναι η προσπάθεια που κάνει να μας επιβάλει να χαρακτηρίσουμε τα σεμινάρια της Χρυσής Αυγής  ως επικίνδυνα για την γαλούχηση του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Από την  Ομάδα «Ε» Έψιλον

Αριστοτέλης Κακογεωργίου

Απο το omada-hepsilon.org/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου