Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΦΟΒΕΡΉ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ !!ολοκληρωμένα κυκλώματα,led, εξωγήινη τεχνολογία που έχουμε σήμερα!



ΦΟΒΕΡΉ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ  ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ !!ολοκληρωμένα κυκλώματα εξωγήινη τεχνολογία που έχουμε σημερα!
Όσοι θα είχαν ασχοληθεί με τα ολοκληρωμένα κατά την περίοδο του 90,θα είχαν παρατηρήσει οτι σε πολλά είχε ένδειξη, texas, η κατι με Αμερική τέλος πάντων, εγώ πχ που έκανα επισκευές σε ηλεκτρονικά σε ηλικία 15 χρόνων το θυμάμαι.
Δεν ειναι περίεργο που δεν έγινε διάσημος αυτός που το ανακάλυψε;
δεν έγινε γιατι δεν υπάρχει! ολα άρχισαν απο αντιγραφή ξένης τεχνολογίας! και αν έχουν βάλει κανέναν τυπικά που δεν το ξέρει ούτε ούτε η μάνα του, ειναι να μην κινούν υποψίες!

Ένα ανήσυχο πνεύμα όμως και ελεύθερο απο τα δεσμά του κράτους και της ψυχικής φυλακής ψάχνει την αλήθεια! 
και βρέθηκε! οπως σε πολλά αλλα εξάλλου! Υδροχόος-Γνωρίζει πως πρέπει να διεισδύσει στο μέλλον για να ανακαλύψει την αλήθεια και την γνώση.Είστε γεννημένοι επαναστάτες,Δεν είστε συμβατικοί άνθρωποι με την έννοια ότι δεν ακολουθείται τα φυσιολογικά πρότυπα! (τυχαίο;)

Λοιπόν κύριοι και κυρίες ζωντανή απόδειξη οτι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι και ας ειναι γελοίο για κάποιους! πραγματικά όμως δεν φαντάζονται πόσο γελοίοι και εγωιστές ειναι κάποιοι να νομίζουν οτι στο άπειρο σύμπαν υπάρχουν μόνο οι άνθρωποι!σχεδόν όλη η τεχνολογία ειναι αντιγραφή απο εξωγήινη τεχνολογία ! το μόνο που δεν έχουν καταφέρει ειναι.... ο κινητήρας αντιβαρύτητας και διαστρέβλωσης τους χωροχρόνου! και αυτά που λέει ο Albert Einstein της συμβατικής επιστήμης με κλεμμένες εργασίες άλλων, ειναι για να βαδίζουν όλοι βάση αυτόν τον προτύπων !
εγώ λοιπόν που δεν είμαι φυσικός και δεν έχω σπουδάσει κατι πάνω σε αυτό,(Να μαθαίνουν αυτοί που σπούδασαν!συμβατική επιστήμη , σας ανοίγω και τα μάτια!) γνωρίζω οτι ένα αντικείμενο με δικό του ισχυρό Βαρυτικό πεδίο πιο ισχυρό της Γης, δεν θα έχει καμιά επίδραση πάνω του, το Βαρυτικό πεδίο της Γης!! κατά αυτό τον τρόπο μπορούν να κάνουν ελιγμούς χωρίς να έχει καμιά επίδραση σε αυτούς που ειναι μέσα!!οπως πχ με τα αεροπλάνα!! βλέπε ufo! το καλύτερο; βάρος = χρόνος!αν ξεφύγεις απο το βάρος δεν υπάρχει χρόνος! της Γης του Ηλίου ΚΤΛ!ο χρόνος υπάρχει μόνο στον υλικό κόσμο και οπού υπάρχει βάρος!
Thanks to my journalist friend Patrick McCartney for the following:From: Outlook - Tomorrow's Technology Today (UK Computer Magazine), April 1999:IBM το «Project Blue Book» for UFO
Μια θεωρία που εδώ και χρόνια έχει θεωρηθεί συνωμοσία και ειναι στο περιθώριο,μια πληροφορία από τον Jerry Hartsell, πρώην πρόεδρος της πληροφορικής του γίγαντα IBM, αλλάζει το τοπίο και ειναι μια μικρή απόδειξη ακομα, σε όλους εμάς σε αυτό το πλανήτη Γη και στα ανθρωπινά σώματα,που είμαστε πολύ διαφορετικοί απο την μάζα! για αυτό που είχαμε υποψίες!.

Η τεχνολογία που έχει το ανθρωπινό είδος σημερα δεν προήλθε απο ανθρώπους!
Ισχυρίζεται σε νέα αυτοβιογραφία του ότ
ι το αρχικό τσιπ τεχνολογίας πυριτίου ,η οποία στηρίζεται όλη η έκρηξη της τεχνολογίας του 20ου αιώνα, προήλθε από ένα μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ στα τέλη του 1950, που ως στόχο είχε να διερευνήσει την «τεχνολογία σε μη-επίγειας προέλευσης ». Αυτός ο όρος έχει τροφοδοτήσει περαιτέρω εικασίες ότι ο όρος «μη-επίγεια τεχνολογία» μπορεί να ήταν ανακτώντας τεχνολογία από την υποτιθέμενησυντριβή του UFO στο Roswell.

He claims in his new autobiography that the original silicon chip tecnology, which underpinned the IT explosion of the late 20th century, was derived from a secret US government project of the late 1950s that aimed to investigate 'technology of a non-terrestrial origin'. The baffling claim has fuelled further speculation that the 'non-terrestrial technology' may have been recovered from the alleged UFO crash site at Roswell.
Λοιπόν ολα τα στοιχειά δείχνουν οτι και η οθόνη αφής προήλθε απο εξωγήινους!
History of multi-touch wikipedia.org
Η IBM άρχισε να οικοδομεί τις πρώτες οθόνες αφής στα τέλη της δεκαετίας του 1960, και, το 1972! 
IBM began building the first touch screens in the late 1960s, and, in 1972

Αυτά τα λίγα προς το παρόν ! αυτοί που δεν υπάρχουν για πολλούς έδωσαν τεχνολογία που έχετε σήμερα! ο ίδιος το TESLA πράγμα που δεν γνωρίζουν πολλοί, έβλεπε Σχεδιαγράμματα μέσα στο μυαλό του! σαν κάποιοι να προσπαθούσαν να μεταφέρουν την γνώση του ηλεκτρισμού κτλ μεσώ τηλεπάθειας!
όσοι μπαίνουν συχνά εδώ έχουν καταλάβει οτι δεν έχει καμιά σχέση με τους διαμορφωτές, γιαυτό όχι σχόλια απο θνητούς που χλευάζουν!μόνο αν έχετε να πείτε κατι ουσιαστικό! το άρθρο ειναι για σκεπτόμενους ευχαριστώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου