Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

5Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΠΑΓΗ: ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι απαντήσεις σε ερωτήσεις αναγνωστών, είναι δοσμένες
από την Αγγελική Αναγνώστου, βάσει της θέσης του βιβλίου:
«ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ»

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δώστε μου μια σαφή εικόνα για τη διαφορά ανάμεσα στην μετάβαση στην 5η διάσταση και στην Αρπαγή από τον Χριστό.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πολλοί άνθρωποι έχουν συγχύσει την διαδικασία της Αρπαγής/Ανάληψης/1ης Ανάστασης/Μεταγωγής στον Τόπο τον Ετοιμασμένο…
[Ιωάννης ΙΔ] «§2. Εν τη οικία του Πατρός μου, είναι πολλά οικήματα· …υπάγω να σας ετοιμάσω τόπον. §3. Και αφού υπάγω και σας ετοιμάσω τόπον, πάλιν έρχομαι και θέλω σας παραλάβει προς εμαυτόν, δια να είσθε και εσείς όπου είμαι Εγώ»
…με την αποκαλούμενη μετάβαση στην 5η Διάσταση· ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, όπου οι άνθρωποι χρησιμοποιούν και για τις δύο, το ίδιο όνομα!
Οι διαφορές είναι οι εξής:
Η Μετάβαση στην 5η διάσταση αφορά την εγκατάσταση σε ένα ενεργειακό παράλληλο (του υλικού) σύμπαν. Παραμονή δηλαδή ΜΕΣΑ στο αυγό της υλικής δημιουργίας, σε μια άλλη διάστασή του. Η μετάβαση αυτή, θα γίνει ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΡΟΠΟ, δηλαδή με τα διαστημόπλοια του Αντίχριστου:
«Σαν σπόρος των άστρων θα γίνω πεμπτοδιάστατος στους θαλάμους μεταμόρφωσης στα διαστημόπλοια του αστρικού μου έθνους … Ναι θα κάνεις τη μεταμόρφωσή σου στο μητρικό σου σκάφος.»
«Για όσους επιλέξουν τους θαλάμους μεταμόρφωσης δεν πρέπει να ανησυχούν, διότι όποιος επιλέξει συνειδητά να περάσει, θα το επιτύχει (μετάβαση στην 5η διάσταση) …Την δεύτερη ημέρα στους θαλάμους μεταμόρφωσης, θεραπεύονται αυτόματα, όπως προαναφέραμε, και όλα τα ψυχικά προβλήματα που τυχόν παρέμειναν και γινόμαστε πλήρως συνειδητά άτομα γεμάτα από ανιδιοτελή αγάπη προς όλους.»
«Ομοίως για όσους δεν χρησιμοποιήσουν τους θαλάμους μεταμόρφωσης, όπου συντελείται μαζί με την φυσική και η πνευματική τους μετατροπή σε πλήρως συνειδητά όντα γεμάτα ανιδιοτελή αγάπη, και παραμείνουν στην εξωτερική επιφάνεια της Γης, τότε δεν θα τους δοθούν οι πεμτοδιάστατες δυνάμεις (τηλεπάθεια, τηλεκίνηση, διακτινισμός, δυνατότητα υλοποίησης, κλπ). …Στον τελευταίο τέταρτο μήνα που τελειώνει η εκπαίδευση μας, θα μάθουμε τι ακριβώς θα γίνει στους “θαλάμους μεταμόρφωσης” όπου θα περάσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε τρεις μόνο μέρες, από την 3η διάσταση που είμαστε τώρα στην 5η διάσταση. …Στη συνέχεια θα μπούμε στους θαλάμους αυτούς, που θυμίζουν θαλάμους αποσυμπίεσης των δυτών, και την πρώτη μέρα θα γίνουν οι αλλαγές στο σώμα μας.»
Η βεβαιότητα η δική μου ‒και με όση δύναμη έχω, προειδοποιώ‒ είναι ότι μέσα σ’ αυτούς του «θαλάμους μεταμόρφωσης» μέσα στα φαντασμαγορικά διαστημόπλοια, οι παραπλανημένοι άνθρωποι θα μεταλλάξουν το όμορφο υλικό τους σώμα, σε ένα φρικτό υβριδικό (γήινου/εξωγήινου) όπου εδώ και πολλά χρόνια οι «καλοί» εξωγήινοι προετοιμάζουν, απαγάγοντας ανθρώπους και κλέβοντας ανθρώπινο γενετικό υλικό και διασταυρώνοντάς το, με το δικό τους εξωγήινο. (βλέπε άρθρο: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ).
Στη συνέχεια το «φόρτωμα» της ανθρώπινης συνείδησης σ’ αυτό το νέο υβριδικό σώμα, θα ολοκληρώσει την παγίδευση αυτών των ανθρώπων.
Αυτή η διαδικασία του «φορτώματος της συνείδησης», μπορεί για τα ανθρώπινα δεδομένα να βρίσκεται στα «σπάργανα», για τους εξελιγμένους όμως γαλαξιακούς «σωτήρες» μας, είναι υπόθεση ρουτίνας.
Και ο Ian Pearson, επικεφαλής της τμήματος μελλοντολογίας της British Telecom, δηλώνει:
«Μέχρι το 2050 η εξέλιξη των υπολογιστών θα είναι τόσο προχωρημένη, ώστε θα είναι δυνατή η ‘φόρτωση’ των περιεχομένων ενός ανθρώπινου εγκεφάλου σε έναν υπερ-υπολογιστή.»
Από εκείνες τις περιοχές (της 5ης διάστασης των παράλληλων ενεργειακών συμπάντων) έρχονται στο σήμερα όσοι δηλώνουν όχι εξωγήινοι, αλλά χρονοταξιδιώτες (J-Rod) και εκλιπαρούν για πνευματική σωτηρία:
e17c186eb9077cbeac8526f7738e2917 XL
J-Rod
«Υπάρχει ένα σημείο πολύ μακριά, στο δικό σας μέλλον, στο οποίο οι Φύλακες του Χρόνου ανησυχούν πολύ για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. …Ερχόμαστε από το μέλλον και ψάχνουμε μέσα στους διαδρόμους του χρόνου. Αυτή είναι η αποστολή μας. Από το πιθανό μέλλον απ’ όπου ερχόμαστε, στόχος μας είναι να αλλάξουμε το παρελθόν. Πρόθεσή μας είναι να αλλάξουμε το πιθανό μέλλον στο οποίο λειτουργούμε, γιατί αυτό το πιθανό μέλλον στην εξέλιξη της νέας κίνησης του σύμπαντος, οδηγείται σε τυραννία.» (Από το βιβλίο της BARBARA MARCINIAK, ‘ΓΑΙΑ’)
Από την εξομολόγηση του χρονοταξιδιώτη J-Pod, στον Dr. Dan B. Burisch:
«Με βάση τις συνεχείς δηλώσεις του, το λογικό αυτό όν έμοιαζε μάλλον να λαχταρά να διορθώσει μια σειρά από σφάλματα κρίσης και γεγονότα που κατέληγαν μελλοντικά ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ. … “Βρισκόμαστε εδώ με το τωρινό μας παρουσιαστικό ζητώντας βοήθεια!” Μου είπε κάποτε. Η δήλωση αυτή με άφησε άφωνο και με παρέλυσε. …»Ερχόμαστε εδώ από το μέλλον, για να διορθώσουμε τα λάθη που μας οδήγησαν στο ανθρώπινο είδος που γίναμε!»
…Αυτή θα είναι η κατάληξη όσων περάσουν στην ενεργειακή 5η διάσταση!!!
Αντίθετα η διαδικασία της Αρπαγής, αφορά την Πνευματική μετάβαση της Ψυχής στον Τόπο τον Ετοιμασμένο με αποϋλοποίηση του φυσικού σώματος.
 «Εν τη οικία του Πατρός μου, είναι πολλά οικήματα· …υπάγω να σας ετοιμάσω τόπον. Και αφού υπάγω και σας ετοιμάσω τόπον πάλιν έρχομαι και θέλω σας παραλάβει προς εμαυτόν, δια να είσθε και εσείς όπου είμαι Εγώ.»
Overall view
Εδώ έχουμε δύο περιπτώσεις που το Ευαγγέλιο του Ματθαίου διαχωρίζει:
(Α) Για όσους ανθρώπους θα είναι (υλικά) νεκροί την ώρα της Μεταγωγής, θα ισχύει το εδάφιο που αναφέρεται στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου:
 ΚΔ:31 «Και θέλει αποστείλει τους αγγέλους αυτού μετά σάλπιγγος φωνής μεγάλης, και θέλουσι συνάξει τους εκλεκτούς αυτού, εκ των τεσσάρων ανέμων απ’ άκρων ουρανών έως άκρων αυτών».
Η περισυλλογή αυτών των ανθρώπων/ψυχών, θα γίνει από τα ενεργειακά πεδία.
(Β) Για όσους πάλι Εκείνη την Ώρα θα παραμένουν ζωντανοί στην ύλη, θα ισχύει το άλλο εδάφιο του Ματθαίου:
ΚΔ: 40- 41: «Τότε δύο θέλουσι είσθαι εν τω αγρώ, ο είς παραλαμβάνεται και ο είς αφήνεται· δύο γυναίκες θέλουσιν αλέθει εν τω μύλω, μια παραλαμβάνεται και μία αφήνεται».
Τότε οι Ψυχές όλων όσων θα Μεταχθούν (ζωντανών και νεκρών) θα εγκαταλείψουν την τελευταία ενεργειακή στοιβάδα του υλικού σύμπαντος.
Αυτοί όμως που θα βρίσκονται (ζωντανοί) στο ορατό κόσμο, θα πάψουν να προβάλλουν τις υλικές μορφές τους στην ύλη και έτσι θα δώσουν την εντύπωση της αποϋλοποίησης (Αρπαγή της Εκκλησίας).
Θα πάψει δηλαδή ο Νάρκισσος/Ουράνιος Άνθρωπος, να προβάλλει την μορφή του στα ενεργειακά ύδατα της ύλης, επειδή θα λυτρωθεί από τά «μάγια» του.
Άρα  αυτό που στην ουσία θα διαδραματιστεί κατά την Ιερή Πνευματική Αρπαγή για τον Τόπο τον Ετοιμασμένο ή κατά την Πρώτη Ανάσταση, θα είναι ότι η Πνευματική Ουσία  που βρίσκεται μέσα σε κάθε ανθρώπινη ψυχή, θα επανενωθεί με το Αρνίο/Ιησού μετέχοντες στον Γάμο Του:
Narkissos Michelangelo Caravaggio 065
Ο Νάρκισσος
«Μακάριοι οι κεκλημένοι εις το δείπνον του γάμου του Αρνίου (Ιησού) [Αποκάλυψη ΙΘ:9]».
«Διότι Αυτός τους βρήκε στον εαυτό Του, και αυτοί Τον βρήκαν στους εαυτούς τους. [Ευαγγέλιο της Αλήθειας §6]»

Πηγή :  http://antexeistinalitheia.gr/5-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου