Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος περιγράφει το Big Bang!!



Όλοι μας λένε πως ξεκίνησε η δημιουργία του κόσμου, αλλά κανείς δεν ασχολείται ποιος βρίσκεται πίσω από την μεγάλη έκρηξη.
Όλοι μας λένε πως ξεκίνησε η δημιουργία του κόσμου, αλλά κανείς δεν ασχολείται ποιος βρίσκεται πίσω από την μεγάλη έκρη - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/03/big-bang_13.html#sthash.23JlNc3z.dpuf
Τα στοιχεία που υπάρχουν βρίσκονται στον Ποιμάνδρη τον οποίο έγραψε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος.
Εκεί θα βρούμε τι είναι το bing bang ποιος το δημιούργησε, ποια είναι η ουσία του, ποια η λειτουργία του. Ακόμη και οι θρησκείες τοποθετούν τον άνθρωπο και τον παράδεισο μέσα στην κτιστή δημιουργία της μεγάλης έκρηξης.

Μας αναφέρει λοιπόν ο Ερμής ο Τρισμέγιστος στον Ποιμάνδρη τα εξής..

Πριν ακόμη δημιουργηθεί ο κόσμος που ξέρουμε, είδε μια θέα πλημμυρισμένη από φως και καταγοητεύτηκε και εννοούσε τα "φωτεινά πεδία". Την ζωή από φως, όπου φως ο Νους και όπου ζωή η αιθερική κίνηση μέσα στο απόλυτο φως το άκτιστο πυρ.

Μετά είδε μακριά από τα φωτεινά πεδία, ένα κατωφερές σκοτάδι, να ξεπροβάλλει μισογεννημένο από το πουθενά, σπειροειδές, από το αντίθετο του Πατέρα Νου Θεού, το απόλυτο σκότος την ανυπαρξία, τον Μη Ον.

..ύστερα από λίγη ώρα είδα ένα κατωφερές σκοτάδι γεννημένο μερικά, φοβερό και στυγνό σε σπειροειδή σχηματισμό. Είδα επίσης να μεταβάλλεται το σκοτάδι εκείνο σε μια υγρά φύση αφάνταστα ταραχώδη, από τα βάθη της οποίας έβγαινε πυρωμένος καπνός, κι άκουσα κι' έναν ανεκλάλητο σπαρακτικό ήχο και μια άναρθρη βοή σαν πνιγμένη φωνή, σε φωνή πυρός.

Από τα φωτεινά πεδία είδε, επίσης να ξεχύνεται στην σκοτεινή φύση Λόγος Άγιος, και τότε να ξεπηδά από την σκοτεινή φύση, με όλα τα στοιχεία και τις δυνάμεις της προς τα ύψη, αποτελούμενες από την υγρή φύση , το άκρατο πυρ τον αέρα, και το πνεύμα, και αφήνοντας μόνη, χωρίς τα σκοτεινά στοιχεία την γη και τα νερά.
..................
Δηλαδή: Ο Άγιος Λόγος του Πατέρα Νου Θεού, από τα φωτεινά πεδία, απορρόφησε με Λόγο Άγιο τα 4 σκοτεινά στοιχεία, και έμεινε καθαρή πλέον, η γη και τα νερά.

Μόλις σταμάτησε αυτό το τερατούργημα να γεννιέται, επειδή ο Πατέρας Νους Θεός δημιουργεί και δεν καταστρέφει, δημιούργησε (γέννησε) άλλον Νου Δημιουργό ομοούσιο, ώστε να αρχίσει να δίνει ζωή στην σκοτεινή αυτή δημιουργία αποτελούμενη μόνο από σκοτεινά στοιχεία.

Γέννησε τον Δεύτερο Νου για να δημιουργήσει πάνω σε αυτήν στην σκοτεινή φύση.

Στο 10 εδάφιο θα δούμε επίσης ότι με τον Λόγο αφού αγιοποιήθηκε η σκοτεινή δημιουργία, δημιουργήθηκε η ύλη και τα νερά από τα κατωφερή στοιχεία.

Μέχρι που γεννήθηκε ο Άνθρωπος, κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσιν του Δεύτερου Νου, και αφού κατανόησε τα πάντα στα φωτεινά πεδία ο Άνθρωπος, θέλησε να ζήσει μέσα στην σκοτεινή δημιουργία για να την κατανοήσει.

Και διέρρηξε τους κύκλους της δημιουργίας αυτής, και έγινε αυτό το "μυστήριο" και από τότε είναι θνητός.

Ποιο το μυστήριο;

Ο Δεύτερος Νους έδωσε κίνηση στην σκοτεινή δημιουργία, και από την κίνηση δημιούργησε όλα τα ζώα τα πτηνά τα θηλαστικά κτλ. όλα δίχως να εμπεριέχουν τον Λόγο του Πατέρα Νου Θεού.
Απλά έδωσε ζωή σε μια σκοτεινή δημιουργία, διότι τα πάντα ρει, και ότι κινείται είναι και δίνει ζωή.

Ο Πατέρας Νους Θεός είναι το άπλετο ΦΩΣ
Και από φως είναι τα γεννήματα του. Τα φωτεινά πεδία.

Άρα μιλάμε για μια σκοτεινή φύση και δημιουργία, και αυτή είναι που ζούμε σήμερα το bing bang η μεγάλη έκρηξη μέσα σε αυτή.

Για το μυστήριο που συνέβη έχω μιλήσει σε άλλες αναρτήσεις αλλά θα πω περιληπτικά ότι:
Μόλις γνώρισε η φύση της σκοτεινής δημιουργίας(σκοτεινό πνεύμα) ότι θα μπει ο άνθρωπος στην σκοτεινή δημιουργία, η ζωή και φως μέσα σε μια δημιουργία γεννημένη αποκλειστικά από σκοτεινά στοιχεία, έκανε κάποιες αλλαγές.

Ο άνθρωπος ξαφνικά έγινε μισός από φως και μισός από το σκότος,
ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΏΜΑ.

Και από τότε ζει μέσα στον σκοτεινό κόσμο.

πηγη : http://www.diadrastika.com/2015/03/big-bang_13.html#sthash.23JlNc3z.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου