Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ''CLUB 33''

  Η Ντίσνεϋλαντ (Disneyland) είναι ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα διασκέδασης που βρίσκεται από τις 12 Απριλίου 1992 στο Παρίσι. Το θεματικό αυτό πάρκο έχει οργανώσει έτσι κάθε τμήμα του, ώστε να εξασφαλίζει την ασφάλεια και την διασκέδαση των παιδιών. Αντίθετα όμως με την κοινή αντίληψη, έχει δοθεί στην Disneyland πλήρης άδεια για πώληση αλκοόλ, η οποία χρησιμοποιείται όταν το πάρκο κλείνει για το κοινό, ώστε να στεγάσει ιδιωτικά πάρτυ.

perierga.gr - Σ' αυτό το κλαμπ απαγορεύεται να μπεις!

perierga.gr - Σ' αυτό το κλαμπ απαγορεύεται να μπεις!  Υπάρχει όμως ένα μέρος εντός του πάρκου, όπου μπορεί να κανείς να αγοράσει και να καταναλώσει αλκοόλ ότι ώρα θέλει, αφού το ''Club 33'' είναι πάντα ανοιχτό! Αναφέρομαι σε μια ιδιωτική λέσχη που βρίσκεται στην καρδιά της πλατείας New Orleans στην Disneyland και δημιουργήθηκε το 1967! Υποτίθεται πως διατηρείται ως ένα μυστικό μέρος του πάρκου και η είσοδός του είναι δίπλα από το εστιατόριο Blue Bayou στον αριθμό 33 της Royal Street. Η ειρωνεία είναι ότι η ταμπέλα με τον αριθμό 33 είναι φανταχτερή και καθόλου διακριτική, σαν να έχει σκοπό να προκαλέσει και όχι να κρυφτεί!

  Το Club 33 οφείλει την ονομασία του στα πρώτα 33 μέλη που συνέστησαν τη Λέσχη αλλά και στο όνομα του δρόμου όπου βρίσκεται εδώ και 44 χρόνια (33 Royal Street). Όσοι έχουν το προνόμιο της εισόδου, μπορούν να απολαύσουν πρωινό, γεύμα ή δείπνο, να συμμετέχουν στις εντυπωσιακές και “χλιδάτες” εκδηλώσεις που διοργανώνονται συχνά αλλά και να επισκεφθούν δωρεάν και τα δύο πάρκα της Disneyland.

  Πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό κόσμο, πολιτικοί αλλά και επιχειρηματίες συμμετέχουν ενεργά στη Λέσχη, ενώ η είσοδος στο Club 33 είναι απαγορευτική για τους… κοινούς θνητούς. Πώς αλλιώς άλλωστε, αφού θα πρέπει να καταβάλλεις το αστρονομικό ποσό των 10-13 χιλιάδων δολαρίων το άτομο και να περιμένεις σε μια λίστα 14 χρόνων! Αν, παρόλα αυτά, τα καταφέρεις θα έχεις μία επιπλέον… δωρεάν θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό σου!!!


Παρακάτω θα δούμε κάποιες φωτογραφίες ώστε να πάρουμε μια ιδέα για την όψη του χώρου!!

perierga.gr - Σ' αυτό το κλαμπ απαγορεύεται να μπεις!perierga.gr - Σ' αυτό το κλαμπ απαγορεύεται να μπεις!perierga.gr - Σ' αυτό το κλαμπ απαγορεύεται να μπεις!perierga.gr - Σ' αυτό το κλαμπ απαγορεύεται να μπεις!perierga.gr - Σ' αυτό το κλαμπ απαγορεύεται να μπεις!

Η ΛΕΣΧΗ ΑΝΔΡΩΝ WHITE'S

Λέσχη του White

Η Λέσχη White's είναι ένα ιδιωτικό κλαμπ μελών αυστηρά μόνο αρσενικού γένους,πάνω από 250 ετών, που βρίσκεται στο Λονδίνο. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1693 από έναν Ιταλό μετανάστη που ονομάζεται Francesco Bianco (Francis White), ως μέρος όπου θα γίνονταν οι πρώτες πωλήσεις της νεοφερμένης ζεστής σοκολάτας. 
Η λέσχη αυτή είναι πολύ διάσημη κυρίως για το βιβλίο στοιχημάτων της,διότι τα μέλη στοιχηματίζουν τα πιο περίεργα πράγματα. Το πιο διάσημο από αυτά είναι αξίας 3.000 λυρών και αφορά το ποιες δυο σταγόνες βροχής θα κατρακυλήσουν πρώτες στο παράθυρο! Η λέσχη αυτή ανήκει στην κατηγορία ''Μέρη απαγορευμένης εισόδου'' : 
  • Καταρχάς οι γυναίκες απαγορεύονται, οπότε αυτομάτως ο μισός πληθυσμός μένει εκτός. Αυτός ο κανόνας διατηρείται μέχρι και σήμερα, αν δεν λάβουμε υπόψιν μας μια εξαίρεση που είχε γίνει το 1991 για μια σύντομη επίσκεψη της Βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας
  • Δεύτερον,όποιος άντρας επιθυμεί να μπει σε αυτήν τη λέσχη μπορεί να το κάνει μόνο εάν προσκληθεί από ένα ήδη εγγεγραμμένο μέλος,το οποίο θα πρέπει να έχει την υποστήριξη δύο μελών ακόμα!
  • Τρίτο, τα μέλη της περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο διακεκριμένα και ισχυρά μέλη της κοινωνίας (στον τομέα της πολιτικής ή της τέχνης), καθώς και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.  
ff

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Θράκη και η Μακεδονία εξαφανίζεται από τον ελληνικό χάρτη και ένα χέρι κρύβει την Κρήτη! Το μισό Αιγαίο πέλαγος έχει αποκοπει, όπως και ολόκληρο το Ιόνιο! Άλλη μια προπαγάνδα για την Ελλάδα?



VODAFONE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!

Η VODAFONE, επιχείρησε να κάνει μια προπαγάνδα υποσυνείδητου στους τηλεθεατες βάζοντας στη διαφήμισή της την σημαία που συμβολίζει την ανεξαρτησία της Κρήτης! Προσδοκεί να εξοικειώσει το κοινό για τις μελλοντικές κοινωνικοπολιτικές και οικονομικές αλλαγές! Τίποτα δεν είναι τυχαίο, μέχρι και ο παραμικρός κόκκος σκόνης σε μια διαφήση είναι προμελετημένος!