Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Tatzelwurms....ένα πλάσμα που ίσως δεν υπάρχει μονο στους μύθους...

Tatzelwurms....ένα πλάσμα που ίσως δεν υπάρχει μονο στους μύθους...
Τα Tatzelwurms είναι πλάσματα των οποίων ο χώρος που κυρίως ζούν είναι οι τρύπες. Οι περισσότερες θεάσεις τους προέρχονται από την περιοχή των Ελβετικών και Αυστριακών Άλπεων...Τα Tatzlewurms που αναφέρονται σαν ¨οι δράκοι που κατοικούν στα βουνά "φαίνεται να έχουν κεφάλι σαν της γάτας, σειρές από πολύ κοφτερά δόντια, αιχμηρές κοκκάλινες προεξοχές κατά μήκος της πλάτης τους , από ελάχιστο έως καθόλου λαιμό, κυλινδρικό σώμα,
φολιδωτό δέρμα όπως η σαύρα ή το φίδι, και τέσσερα πόδια που το κάθε ένα από αυτά καταλήγει σε τρία δάκτυλα. Κινούνται τις περισσότερες φορές μέσα στις ρωγμές και τα σχισίματα των βράχων των βουνών, και διακρίνονται για την εξαιρετική επιθετικότητά τους, ειδικά αν νοιώσουν ότι απειλούνται.
Η πρώτη επίσημη καταγεγραμμένη επίθεση και αναγνώριση Tatzelwurm έγινε το 1779 σε περιοχή των Αυστριακών Άλπεων από τον Hans Fuchs που υπήρξε έστω και έμμεσα θύμα των πλασμάτων. Ο Fuchs είχε την ατυχία να βρεθεί σε μια ερημική περιοχή των βουνών όταν βρέθηκε αντιμέτωπος αρχικά με ένα αλλά στη συνέχεια και με δεύτερο Tatzelwurm. Κατάφερε έντρομος να διαφύγει και να καταφύγει στο σπίτι του όπου υπέκυψε σε καρδιακό επεισόδιο που υπέστη εξαιτίας της ταραχής του. Λίγο πριν όμως κατάφερε να αφηγηθεί στους δικούς του αυτό που του συνέβη και να τους προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν. Η αφήγηση του, που εξαπλώθηκε στην περιοχή, σκόρπισε φόβο και ανησυχία στους κατοίκους, κυρίως σ' αυτούς που το επάγγελμά τους ( ξυλοκόποι, κτηνοτρόφοι κλπ ), τους υποχρέωνε να πηγαίνουν σε μέρη που πολύ πιθανόν να συναντούσαν τα πλάσματα.
Τα Tatzelwurms παίρνουν και άλλες ονομασίες όπως Stollenwurms και Springwurms εξαιτίας των μεγάλων δυνατοτήτων που έχουν να εκτελούν μακριά και ψηλά πηδήματα. Χτυπούν ακαριαία το θύμα τους με τα ισχυρά νύχια και τα κοφτερά τους δόντια, και κατά την στιγμή της επίθεσης ακούγεται ένα διαρκές σφύριγμα.
Μια αναφορά λέει ότι κάποιοι αγρότες κατάφεραν να παγιδεύσουν και να σκοτώσουν μέσα σε μια χαράδρα ένα πλάσμα και έκπληκτοι αντίκρισαν να ρέει αντί για κόκκινο πράσινο αίμα.
Το 1711 ο Jean Tinner λέγεται ότι κατάφερε να τραυματίσει ένα Tatzelwurm στο βουνό Frumsember της Ελβετίας. Ο τραυματισμός του πλάσματος ήρθε σαν συνέχεια της κακής πορείας που είχε πάρει η παραγωγή γάλακτος από τις αγελάδες της περιοχής εξαιτίας των διαρκών του επιθέσεων. Αυτό ανατράπηκε από τη στιγμή αυτή.
Το 1924 βρέθηκε ένας σκελετός περίπου 2 μέτρων, έμοιαζε με σαύρας αλλά τελικά αποδόθηκε σε Tatzelwurm. Πολλοί υποστηρίζουν ότι το πλάσμα είναι μια γιγαντιαία ενυδρίδα, ενώ άλλοι ότι πρόκειται για μια γιγαντιαία παραλλαγή της Ασιατικής σαλαμάντρας. Ακόμη υπάρχει η άποψη που το συνδέει με το τέρας της Αμερικανικής ηπείρου Gila.
Οι θεάσεις Tatzelwurms τα τελευταία χρόνια είναι σπάνιες αλλά αυτό δεν υποβαθμίζει τις προηγούμενες αναφορές αλλά ούτε και τις πιθανότητες για την ύπαρξή τους ακόμα και σήμερα. Η διαβίωσή τους στις ρωγμές των οροσειρών των Άλπεων είναι μια εγγύηση της ύπαρξής τους. Η ανθεκτικότητά τους απέναντι στους σκληρούς χειμώνες είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την επιβίωσή τους. Αλλά και η επιβίωσή τους απέναντι στους ανθρώπους έχει να κάνει ακριβώς με το περιβάλλον που κινούνται, αφού οι απρόσιτες χαράδρες των Άλπεων είναι ένα πολύ καλό καταφύγιο. Και καθώς η συντριπτική πλειοψηφία από τις χαράδρες και τις σπηλιές δεν έχει εξερευνηθεί, συμβαίνει αυτό που συμβαίνει και με τους ωκεανούς: δεν γνωρίζουμε που φτάνει το βάθος τους και τι μπορεί να κρύβουν αυτές οι σπηλιές στο τέλος τους ...
( Η Γαλλία και η Ισπανία έχουν αναφορές για ένα αντίστοιχο ζώο στην περιοχή των Πυρηναίων. Επικρατεί όμως κάποια σύγχυση σε αυτό που αναφέρουν καθώς δίνεται η περιγραφή ενός ζώου που συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά της αγριόγατας, του Ευρωπαικού μεγαλοβάτραχου και της γιγαντιαίας Ασιατικής σαλαμάντρας ).
  πηγη 

ΦΟΒΕΡΉ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ !!ολοκληρωμένα κυκλώματα,led, εξωγήινη τεχνολογία που έχουμε σήμερα!



ΦΟΒΕΡΉ ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ  ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ !!ολοκληρωμένα κυκλώματα εξωγήινη τεχνολογία που έχουμε σημερα!
Όσοι θα είχαν ασχοληθεί με τα ολοκληρωμένα κατά την περίοδο του 90,θα είχαν παρατηρήσει οτι σε πολλά είχε ένδειξη, texas, η κατι με Αμερική τέλος πάντων, εγώ πχ που έκανα επισκευές σε ηλεκτρονικά σε ηλικία 15 χρόνων το θυμάμαι.
Δεν ειναι περίεργο που δεν έγινε διάσημος αυτός που το ανακάλυψε;
δεν έγινε γιατι δεν υπάρχει! ολα άρχισαν απο αντιγραφή ξένης τεχνολογίας! και αν έχουν βάλει κανέναν τυπικά που δεν το ξέρει ούτε ούτε η μάνα του, ειναι να μην κινούν υποψίες!

Ένα ανήσυχο πνεύμα όμως και ελεύθερο απο τα δεσμά του κράτους και της ψυχικής φυλακής ψάχνει την αλήθεια! 
και βρέθηκε! οπως σε πολλά αλλα εξάλλου! Υδροχόος-Γνωρίζει πως πρέπει να διεισδύσει στο μέλλον για να ανακαλύψει την αλήθεια και την γνώση.Είστε γεννημένοι επαναστάτες,Δεν είστε συμβατικοί άνθρωποι με την έννοια ότι δεν ακολουθείται τα φυσιολογικά πρότυπα! (τυχαίο;)

Λοιπόν κύριοι και κυρίες ζωντανή απόδειξη οτι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι και ας ειναι γελοίο για κάποιους! πραγματικά όμως δεν φαντάζονται πόσο γελοίοι και εγωιστές ειναι κάποιοι να νομίζουν οτι στο άπειρο σύμπαν υπάρχουν μόνο οι άνθρωποι!σχεδόν όλη η τεχνολογία ειναι αντιγραφή απο εξωγήινη τεχνολογία ! το μόνο που δεν έχουν καταφέρει ειναι.... ο κινητήρας αντιβαρύτητας και διαστρέβλωσης τους χωροχρόνου! και αυτά που λέει ο Albert Einstein της συμβατικής επιστήμης με κλεμμένες εργασίες άλλων, ειναι για να βαδίζουν όλοι βάση αυτόν τον προτύπων !
εγώ λοιπόν που δεν είμαι φυσικός και δεν έχω σπουδάσει κατι πάνω σε αυτό,(Να μαθαίνουν αυτοί που σπούδασαν!συμβατική επιστήμη , σας ανοίγω και τα μάτια!) γνωρίζω οτι ένα αντικείμενο με δικό του ισχυρό Βαρυτικό πεδίο πιο ισχυρό της Γης, δεν θα έχει καμιά επίδραση πάνω του, το Βαρυτικό πεδίο της Γης!! κατά αυτό τον τρόπο μπορούν να κάνουν ελιγμούς χωρίς να έχει καμιά επίδραση σε αυτούς που ειναι μέσα!!οπως πχ με τα αεροπλάνα!! βλέπε ufo! το καλύτερο; βάρος = χρόνος!αν ξεφύγεις απο το βάρος δεν υπάρχει χρόνος! της Γης του Ηλίου ΚΤΛ!ο χρόνος υπάρχει μόνο στον υλικό κόσμο και οπού υπάρχει βάρος!
Thanks to my journalist friend Patrick McCartney for the following:From: Outlook - Tomorrow's Technology Today (UK Computer Magazine), April 1999:IBM το «Project Blue Book» for UFO
Μια θεωρία που εδώ και χρόνια έχει θεωρηθεί συνωμοσία και ειναι στο περιθώριο,μια πληροφορία από τον Jerry Hartsell, πρώην πρόεδρος της πληροφορικής του γίγαντα IBM, αλλάζει το τοπίο και ειναι μια μικρή απόδειξη ακομα, σε όλους εμάς σε αυτό το πλανήτη Γη και στα ανθρωπινά σώματα,που είμαστε πολύ διαφορετικοί απο την μάζα! για αυτό που είχαμε υποψίες!.

Η τεχνολογία που έχει το ανθρωπινό είδος σημερα δεν προήλθε απο ανθρώπους!
Ισχυρίζεται σε νέα αυτοβιογραφία του ότ
ι το αρχικό τσιπ τεχνολογίας πυριτίου ,η οποία στηρίζεται όλη η έκρηξη της τεχνολογίας του 20ου αιώνα, προήλθε από ένα μυστικό σχέδιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ στα τέλη του 1950, που ως στόχο είχε να διερευνήσει την «τεχνολογία σε μη-επίγειας προέλευσης ». Αυτός ο όρος έχει τροφοδοτήσει περαιτέρω εικασίες ότι ο όρος «μη-επίγεια τεχνολογία» μπορεί να ήταν ανακτώντας τεχνολογία από την υποτιθέμενησυντριβή του UFO στο Roswell.

He claims in his new autobiography that the original silicon chip tecnology, which underpinned the IT explosion of the late 20th century, was derived from a secret US government project of the late 1950s that aimed to investigate 'technology of a non-terrestrial origin'. The baffling claim has fuelled further speculation that the 'non-terrestrial technology' may have been recovered from the alleged UFO crash site at Roswell.
Λοιπόν ολα τα στοιχειά δείχνουν οτι και η οθόνη αφής προήλθε απο εξωγήινους!
History of multi-touch wikipedia.org
Η IBM άρχισε να οικοδομεί τις πρώτες οθόνες αφής στα τέλη της δεκαετίας του 1960, και, το 1972! 
IBM began building the first touch screens in the late 1960s, and, in 1972

Αυτά τα λίγα προς το παρόν ! αυτοί που δεν υπάρχουν για πολλούς έδωσαν τεχνολογία που έχετε σήμερα! ο ίδιος το TESLA πράγμα που δεν γνωρίζουν πολλοί, έβλεπε Σχεδιαγράμματα μέσα στο μυαλό του! σαν κάποιοι να προσπαθούσαν να μεταφέρουν την γνώση του ηλεκτρισμού κτλ μεσώ τηλεπάθειας!
όσοι μπαίνουν συχνά εδώ έχουν καταλάβει οτι δεν έχει καμιά σχέση με τους διαμορφωτές, γιαυτό όχι σχόλια απο θνητούς που χλευάζουν!μόνο αν έχετε να πείτε κατι ουσιαστικό! το άρθρο ειναι για σκεπτόμενους ευχαριστώ 

Παράξενες δέσμες φωτός ορατές σε όλο τον κόσμο! (Βίντεο)


Οι περισσότερες από αυτές τις δέσμες του φωτός μοιάζουν με την περίφημη ακτίνα του φωτός που εκτοξεύτηκε από την κορυφή της Πυραμίδας του Κουκουλκάν και η οποία φωτογραφήθηκε από τον Hector Siliezar στις 24 Ιουλίου του 2009, ενώ έκανε τις διακοπές του στο Μεξικό.
Φαίνεται απίθανο ότι όλες αυτές οι δέσμες είναι μόνο φυσικά φαινόμενα, δυσλειτουργία φωτογραφικής μηχανής ή μια βλάβη ψηφιακής κάμερας .
Θα μπορούσε να είναι ότι η ηλιακή ακτινοβολία του ήλιου αλληλεπιδρά βαθιά με το μαγνητικό πεδίο της Γης και η οποία εφάπτεται με τις μαγνητικές γραμμές του πλανήτη και αυτό που βλέπουμε ως μια δέσμη φωτός είναι στην πραγματικότητα τα ιονισμένα σωματίδια που φορτίζονται από το ηλιακό άνεμο του ήλιου ή κάτι άλλο συμβαίνει;
Η επόμενη φωτογραφία της ανατολής του ηλίου ελήφθη κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Σαν Φρανσίσκο στο Φοίνιξ στις 17 Αυγούστου 2015.
Με την πρώτη ματιά, μια όμορφη εικόνα της ανατολής του ηλίου, αλλά υπάρχει κάτι παράξενο για να δείτε σε αυτή την εικόνα.
Στο πρώτο θα δείτε ότι ο ήλιος εκπέμπει μια σειρά φωτός που καταλήγει σε έναν κύκλο, όπως σκουληκότρυπα ή πύλη. Στη συνέχεια, κάτω από τον κύκλο, στη δεξιά γωνία της εικόνας, ένα κίτρινο άγνωστο αντικείμενο και επίσης υπάρχει άλλο ένα άγνωστο αντικείμενο που μπορείτε να δείτε ακριβώς πάνω από τον ήλιο.
fos
foto
Ο μάρτυρας ανέφερε ότι καθόταν στην τελευταία θέση στο αεροσκάφος, με κάμερα στραμμένη προς την ουρά, μακριά από τα φτερά και ότι ένας πιλότος καθόταν δίπλα του και δεν μπορούσε να εξηγήσει τα παράξενα αντικείμενα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. περίπτωση MUFON 69495. Σύνδεσμος για την φωτογραφία.
Το άγνωστο αντικείμενο πάνω από τον ήλιο είναι ένας δεύτερος ήλιος ή ένα UFO που χρησιμοποιεί τον Ήλιο ως μια πύλη και το κίτρινο αντικείμενο είναι σκάφος ανίχνευσης;

Το κίτρινο αντικείμενο δεν είναι μια ηλιακή έκλαμψη ή μια αντανάκλαση της κάμερας, επειδή οι εκλάμψεις του ήλιου και οι αντανακλάσεις της κάμερας εμφανίζονται αρκετά διαφορετικά. Δείτε την φωτογραφία στα αριστερά.
Είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλες αυτές οι δέσμες και τα παράξενα αντικείμενα κοντά στον ήλιο γίνονται ορατά κατά την ίδια περίοδο και ότι οι εξωγήινες φυλές είναι υπεύθυνες για τα παράξενα φώτα στον ουρανό;
Σταθεροποιούν τη γη με αυτές τις ακτίνες, καθώς ο Nibiru / Planet X έρχεται όλο και πιο κοντά;
Οι τελευταίες μεγάλες δέσμες φωτός φωτογραφήθηκαν στο South Fort Myers Florida, ΗΠΑ, στις 15 Αυγούστου, 2015, και στην Civitavecchia στην Ιταλία στις 10 Αυγούστου του 2015.
ufosightingshotspot

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

2008 – 2024: ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ


2008 - 2024 ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΠΠ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΡΑΓΓΕΛΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ, ΤΑ ΡΑΠΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ, ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ …
ΕΙΚΟΣΙ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΠΕΙΡΕΣ ΘΕΟΣΤΥΓΩΝ, ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΘΕΟΚΤΟΝΩΝ ΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ …
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΟΙ ΔΑΚΡΥΡΡΟΟΙ ΘΡΗΝΟΙ, ΟΙ ΣΤΕΝΑΓΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΥΡΜΟΙ, ΟΙ ΤΕΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΗΜΕΝΑ ΣΠΛΑΧΝΑ …
«ΔΕΝ ΗΛΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ …»,
ΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ …
ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ «ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ» ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΤΙΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ …
ΧΥΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ …
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ …
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ …
ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΟ …
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ …
ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ …
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ …
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ !!!
ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ, ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ …
ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΑΓΙΟΙ, ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ …
ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ …
ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ …
ΑΛΛΑΞΑΝ, ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ, ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΕΘΙΜΑ, ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΥΠΑ …
ΕΦΗΥΡΑΝ ΝΕΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ, ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΑΛΟΥΠΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ …
ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ …
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΛΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ …
ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΣΙΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ …
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ …
ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ …
ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΘΜΗΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ, ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ «ΕΓΩ» …
ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ …
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ;
ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΟΛΟΣ;
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΜΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ, ΣΚΗΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΝΕΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ !!!